Heb je een overschot aan appels? Maak er cider van! Hieronder vind je de benodigde ingrediënten.

 

Zelf cider maken

Home                 nieuw              aanbiedingen                   nieuwsbrief            bestellen

Wijngist WYEAST 4766 Cider                                                                         €8,50

 

Zeer geschikt voor appel- en perenwijnen, maar ook voor andere fruitwijnen. Produceert frisse, droge wijnen met een fruitige afdronk. Temperatuurbereik: 15-25° Celsius. Restsuiker: 0-0.25%.

 

 

Vloeibare gist WLP775 English Cider - White Labs - PurePitch™                          €8,50

 

Klassieke cidergist. Vergist droog, maar houdt de smaak van de appelen goed vast. Tijdens de gisting wordt zwavel gevormd, maar die verdwijnt in de eerste twee weken van bewaring. Kan ook worden gebruikt voor wijn en zware bieren.

 

 

Gedroogde gist Cider M02 - Mangrove Jack's Craft Series - 9 g                           €2,35

 

Deze cidergist produceert veel esters en zorgt voor een geweldige smaakdiepte die het volle fruitpotentieel van het sap naar boven brengt. Ciders die met deze stam worden vergist, hebben een uitzonderlijk zuivere, smaakvolle en verfrissende smaak. Deze erg robuuste gist neemt de fructose bijzonder goed op, en kan gisten in uitdagende omstandigheden en binnen een breed temperatuurbereik.

 

 

 

 

ciderpakket brewmaker premium voor 22 ltr                                               €18,95

 

Maak je  eigen overheerlijke cider. Voortreffelijke kwaliteit! Met duidelijke instructies voor zowel "stille" als sprankelende cider. Voor 22 liter cider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van appel tot cider                                                                                          €21,95

 

Tijdelijk incl. een verpakking Gedroogde gist Cider M02 - Mangrove Jack's Craft Series - 9 g

 

Van appel tot cider. Thuis zelf cider maken.
Auteurs: April White – Stephen Wood
Taal: Nederlands
152 blz.

Maak thuis zelf lekkere cider met slechts een paar ingrediënten en een minimale uitrusting, met behulp van de handige tips van Stephen Wood en het team van Farnum Hill Ciders.