Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro! Gratis verzending vanaf 50 euro!
  • Duurzaam&Gezond Duurzaam&Gezond

Jam en gelei Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
  • Pectine wordt gewonnen uit appelpulp, bietenpulp en citruspulp.  Het is een natuurlijk bindmiddel, dat zich in de celwanden van fruit en planten bevindt. Bij verhitting in combinatie met suiker vormt pectine een gelei. Pectine is daarom een ideaal bindmiddel voor het maken van jam. Voeg pectine in combinatie met suiker toe bij het inkoken van de jam. 

    € 7,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Pectine wordt gewonnen uit appelpulp, bietenpulp en citruspulp.  Het is een natuurlijk bindmiddel, dat zich in de celwanden van fruit en planten bevindt. Bij verhitting in combinatie met suiker vormt pectine een gelei. Pectine is daarom een ideaal bindmiddel voor het maken van jam. Voeg pectine in combinatie met suiker toe bij het inkoken van de jam. 

    € 47,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Citroenzuur is een 100% natuurlijk bewaarmiddel en zuurteregelaar. Behalve in voedsel kun je het ook gebruiken als natuurzuiver schoonmaakmiddel (tegen roest en kalk)

    € 1,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Citroenzuur is een 100% natuurlijk bewaarmiddel en zuurteregelaar. Behalve in voedsel kun je het ook gebruiken als natuurzuiver schoonmaakmiddel (tegen roest en kalk)

    € 5,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Handige tang om de hete potten na het steriliseren uit de weckketel te halen. glastang / wecktang

    € 7,50
    levertijd 3 a 4 werkdagen

    Je moet eerst inloggen
  • Calcium carbonaat Ontzuurder, onder andere gebruikt voor het neutraliseren van oxaalzuur in rabarber. Dosering 2 gram per liter/kilo rabarber.

    € 3,05
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 6 van de 6 items