Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België
  • Bijna voorjaar, bestel nu zaden en pootgoed! Bijna voorjaar, bestel nu zaden en pootgoed!
Boeken over fermentatie

Diverse boeken over het maken van zuurkool en andere melkzure producten.

Boeken over fermentatie Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Auteur: Roos Van Hoof Taal: Nederlands76 blz. Een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier je kool en andere groenten inmaakt door middel van melkzuurgisting. Ook het maken van kwark, yoghurt, kefir en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.

    € 13,32
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Een praktische handleiding voor ingezuurde groenten. Met recepten voor zuurkolen en andere ingelegde groenten. Het boek staat boordevol recepten voor het inmaken van kool, pompoen, bonen, augurken, wortels, etc. Een praktische handleiding voor gezonde voeding.

    € 13,32
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 2 van de 2 items