Morning Glory
  search
  • Morning Glory
  • Morning Glory

  Morning Glory

  € 4,50
  Inclusief belasting

  Ipomea Violacea

  Morning glory is een prachtige tuinplant maar deze plant is ook bekend om de LSA, een sjamanistisch entheogeen dat een meditatieve, introspectieve en visionaire bewustzijnstoestand opwekt.

  Aantal
  Laatste items in voorraad

  Leg de zaden in een laagje water en laat ze een dag weken. Doe de zaden dan in de grond, bij voorkeur op een zonnig plekje. Morning glory planten hebben de neiging alle kanten op te groeien, dus zorg ervoor dat je ze op een plek zaait waar ze andere planten niet kunnen beschadigen en vrijelijk kunnen klimmen, bijvoorbeeld naast een hek. Geef de planten regelmatig water, vooral in de zomer.

  De morning glory planten hebben grote hartvormige bladeren en vormen ontzettend mooie trompetvormige bloemen. De bloemen kunnen allerlei kleuren hebben, van wit tot rood en van paars tot blauw. De planten groeien snel en al binnen zes weken zullen de eerste bloemen verschijnen. Wanneer de bloemen verschrompelen en loslaten worden er ronde zaaddozen gevormd. Oogst deze zaaddozen niet te vroeg, anders zullen de zaden nog wit zijn in plaats van donkerbruin of zwart.

  1 Item