Fermemtatiepot Mortier Pilon 2 liter
  search
  • Fermemtatiepot Mortier Pilon 2 liter
  • Fermemtatiepot Mortier Pilon 2 liter
  • Fermemtatiepot Mortier Pilon 2 liter

  Fermentatiepot Mortier Pilon 2 liter

  € 38,95
  Inclusief belasting

  Deze Mortier Pilon fermentatiepot heeft een inhoud van 5 liter en wordt geleverd met verzwaringssteen en beschrijfbare waterslotdeksel. De pot heeft een diameter van 15 cm en is 20 cm hoog. Een krijtpotlood voor het beschrijven van de deksel is meegeleverd. Gebruik de fermentatiepot voor het maken van bv. zuurkool. Wordt geleverd incl. Veggi bioferment voor een goede start van de fermentatie.

  Aantal
  Laatste items in voorraad

  Door het glas van de Mortier Pilon fermentatiepot kunt je de voortgang van uw fermentatieproces goed in de gaten houden. Het beschrijfbare deksel heeft een ingebouwd waterslot om ophopende gassen veilig te laten ontsnappen. 

  Door voedsel gecontroleerd te laten fermenteren maak je een gerecht met een unieke smaak. Bijvoorbeeld zuurkool en kimchi. Maar ook groenten uit de moestuin kun je laten fermenteren. 

  De zuurkoolpot van Mortier Pilon heeft een beschrijfbare deksel. Hierop kunt je met het krijtpotlood bijhouden wat de inhoud en startdatum van uw fermentatiebereiding is. Tevens heeft het deksel een ingebouwd waterslot, dit voorkomt dat er zuurstof in de pot komt terwijl bij het fermenteren ontstane gassen wel veilig kunnen ontsnappen. 

  Met de keramische verzwaringssteen zorg je ervoor dat al de te fermenteren ingrediënten onder het vloeistofniveau in pot blijft. 

  Reinig de Mortier Pilon fermentatiepot met heet water en afwasmiddel. Het is aan te raden om de direct pot voor iedere fermentatie nogmaals te reinigen.

  2 Items

  Misschien vind je dit ook leuk