Zelf doen

Kleine kinderen zeggen het vaak, “zelf doen”. Ik heb dat ook, ik vind het geweldig om allerlei zaken zelf te doen, vooral als dit met voedsel  te maken heeft. Het is zo bevredigend om een zelf gekweekt radijsje te eten, of een eitje van je eigen kip. En zelfs die eigen kip smaakt veel beter dan de kip uit de winkel. Spit een stukje van je tuin om en poot aardappelen, brouw je eigen bier of bouw een kippenhok!

Je vindt hier alles wat je nodig hebt om zelf kaas, yoghurt, boter, zuurkool en sojamelk te maken. Heb je een moestuin? Kijk dan bij de vele heirloom groenterassen en het brede assortiment aan ouderwets lekkere pootaardappelen. In het najaar kun je hier terecht voor een de lekkerste knoflook.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en de aanbiedingen, meld je dan hieronder aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. 

Antonie de Kievit

Het bedrijf

In de webwinkel kun je terecht voor historische groenterassen en pootgoed en alles wat je nodig hebt om zelf kaas, yoghurt, boter, zuurkool en sojamelk te maken. Ook vind je hier graanmolens, vlokkenmolens en alle benodigdheden voor het inmaken of drogen van de groenten– en fruitoogst.

Levenvanhetland.nl is distributeur voor Brouwland (België). Alle Brouwlandartikelen snel en voordelig in huis via Levenvanhetland.nl.

  

Gegevens

Levenvanhetland.nl
Kerklaan 58
9751NP Haren

  • NAK fytosanitair NL-128309547
  • KvK nummer 01151009
  • BTW-id NL001278941B12

  

Garanties

  • Producten van topkwaliteit
  • Uitstekende klantenservice
  • 30-dagen-geld-terug garantie

Wat vinden de klanten

Ik viel bijna van mijn stoel toen ik hun aanbod pootaardappelen zag, wat een aanbod aan prachtige oude (speciale) rassen

Geert

Hele goede ervaring. Keurige verzending, fijne service en de eigenaar is goed bereikbaar voor vragen.

Suus