DVS zuursel CHN19, 50 U - 1
    search
    • DVS zuursel CHN19, 50 U - 1

    CHN19 50 U, DVS

    € 9,10
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • Produceert smaak en CO2
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Geschikt Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en kwark. Ook voor kazen met ogen zoals Gouda, Edam en Maaslander.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)

    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactococcus lactis subsp. cremoris Leuconostoc Lactococcus lactis subsp. lactis Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis 

    Hoe gebruik je CHN22?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
    14 Items