CHN19 50 U, DVS
€ 9,10
Inclusief belasting
Gevriesdroogde melkzuurbacteriën voor de bereiding van kaas.
- DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
- Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
- Produceert smaak en CO2
- 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
- Geschikt Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en kwark. Ook voor kazen met ogen zoals Gouda, Edam en Maaslander.
- Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
Samenstelling:
- Lactococcus lactis subsp. cremoris Leuconostoc Lactococcus lactis subsp. lactis Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Hoe gebruik je CHN22?
- Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
- Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
- Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
- Roer 10 - 15 minuten.
- De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
14 Items