DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U
    search
    • DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U

    CHN22 50 U, DVS

    € 9,15
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • Produceert smaak en CO2
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Geschikt Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en kwark. Ook voor kazen met ogen zoals Gouda, Edam en Maaslander en voor gefermenteerde melkproducten zoals zure room en boter.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)

    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactococcus lactis subsp. cremoris Leuc. pseudomesenteroides
    • Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
    • Lactococcus lactis subsp. lactis Leuconostoc mesenteroides 

    Hoe gebruik je CHN22?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.

    8 Items