0-ZUURSEL DVS R703, 50 U
    search
    • 0-ZUURSEL DVS R703, 50 U

    Danisco Choozit MA4001 5 DCU, DVS

    € 7,50
    Inclusief belasting

     Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • Goede aromavorming
    • 1 verpakking is voldoende voor 100 liter melk.
    • Geschikt voor het maken van voor roomkaas en andere zachte kaassoorten. 
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
    • Choozit MA 4001 van Danisco
    • Farmhouse culture
    Aantal

    Samenstelling:

    Lactococcus lactis subsp. Lactis / cremoris / lactis biovar. Diacetylactis, Streptococcus thermophilus

    Hoe gebruik je deze cultuur?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
    17 Items