DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U
    • DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U

    DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U

    € 10,00
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde cultuur die direct aan de melk kan worden toegevoegd. CHN22 is een mesofiele aromatische cultuur, type LD, produceert smaak en
    CO2.
    Gebruik: Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en kwark. Voor kazen met ogen zoals Gouda, Edam en Maaslander. Voor gefermenteerde melkproducten zoals zure room en boter.

    Aantal

    Dosering: Voor 50 kg harde kaas of 80 kg zachte kaas. Een voorrijpingstijd van 30 minuten tot 1 uur is vereist.
    Opslag: DVS-culturen moeten worden bewaard in een vriezer bij -18 ° C. Kan tot 10 dagen bij kamertemperatuur worden vervoerd

    Dieetinformatie: Kosher en Halal

    Ingrediënten:

    • Lactococcus lactis subsp. Cremoris Leuconostoc
    • Lactococcus lactis subsp. lactis
    • Lactococcus lactis subsp. lactis
    • biovar diacetylactis

    Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer, desinfecteer de verpakking voor openen en giet de pellets direct in de gepasteuriseerde melk. Langzaam roeren gedurende 10 -15 minuten en vervolgens fermenteren bij een temperatuur tussen de 35 en 45 graden Celcius tot de yoghurt de gewenste dikte en smaak heeft. Eén verpakking is geschikt voor 250 liter melk

     

    5 Items
    2019-08-16