LH-B02 50 U, DVS - 1
    search
    • LH-B02 50 U, DVS - 1

    LH-B02 50 U, DVS

    € 9,25
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Thermofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 37° en 55° C.
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Verbetert de smaak van de kaas!
    • Wordt vaak in combinatie met andere culturen toegepast.
    • Geschikt v voor Italiaanse en Zwitserse kazen.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactobacillus helveticus 

    Hoe gebruik je deze cultuur?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.

    9 Items