R703 50 U, DVS - 1
    search
    • R703 50 U, DVS - 1

    R703 50 U, DVS

    € 9,50
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • R703 is een nul zuursel, dat wil zeggen dat deze cultuur geen CO2 vormt
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Zorgt voor snelle verzuring
    • Geschikt v voor kazen zoals Feta, cottage cheese en cheddar. Dit verklaart deze kazen geen gaten hebben, die worden namelijk veroorzaakt door koolzuurgas.
    • Faagbestendig (Deze cultuur bevat  stammen die zijn geselecteerd op faagresistentie).
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactococcus lactis subsp. lactis 
    • Lactococcus lactis subsp. cremoris

    Hoe gebruik je deze cultuur?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.

    6 Items