GEO kiemzakje (sproutman)
  search
  • GEO kiemzakje (sproutman)

  Sproutman Kiemzakje

  € 10,00
  Inclusief belasting

  Sproutman Hennep Kiemzak gemaakt van 100% natuurlijke hennep vezel.
  Vul de zak, dompel onder in water en hang op!
  Verse kiemen in 3-5 dagen.

  Aantal

  De Sproutman Hennep Kiemzak is vooral geschikt voor het kiemen van o.a. mung bonen (taugé), linzen, kikkererwten, groene erwten, adzuki, tarwe, gerst, rogge, spelt, kamut, quinoa, sesam, broccoli, alfalfa, klaver, radijs, bieslook, ruccola en tuinkers.

  Hoe maak je de Sproutman Hennep Kiemzak schoon?
  De Sproutman Hennep Kiemzak is eenvoudig te reinigen door eerst de kiemzak te bevochtigen en de zak binnenste buiten te keren. Spoel de randen met warm kraanwater en zorg ervoor dat u vastzittende voedseldeeltjes goed uit de hoeken spoelt. Oude rottende voedselresten tasten de natuurlijke vezels van de Hennep Kiemzak aan. Spoel de Hennep Kiemzak goed uit met de hand of met een zachte spons. Gebruik nooit zeep of andere schoonmaakmiddelen, omdat deze zorgen voor uitdroging van de natuurlijke oliën in de hennepvezels.

  Als bij het spoelen het water troebel is of u neemt schimmel of een zure geur waar, dan dient u de kiemzak te steriliseren. Doe de Sproutman Hennep Kiemzak in vooraf gekookt water gedurende vijf minuten (met de vlam uit). Hang de zak meteen op of leg het plat op een afdruiprek om volledig te laten drogen. Zorg dat alle resterende kiemen en wortels verwijderd zijn. 

  Waarom zou je voor de Sproutman Hennep Kiemzak kiezen?

  De Sproutman Hennep Kiemzak is eenvoudig in gebruik en gemaakt van natuurlijke, onbehandelde hennep vezel. 
  Extreem duurzaam, scheurt niet en gaat jaren mee.

  Afmetingen: 17 x 27 cm

  12 Items