Alfalfa
    • Alfalfa

    Alfalfa

    € 2,50
    Inclusief belasting

    Alfalfa bevat, naast een hoog gehalte aan proteïne en caraotine, de vitamines C,D,K,E en B12. De spruiten zijn heerlijk fris van smaak en worden vaak gebruikt als garnering bij vlees of vis en als toevoeging bij salades. Alfalfa is ook heerlijk bij een sandwich kaas of ei met tomaat.


    Aantal

    Strooi het zaad in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en zet de zaden op een lichte plaats bij kamertemperatuur. 
    Je kunt ook een leeg bakje vullen met natte watten en hier de zaden op strooien. De watten goed vochtig houden! Na 5 dagen kun je de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten. Alfalfa moet voor het consumeren even worden verhit.

    Zaden van biologische teelt, een verpakking bevat 30 gram.

    4 Items