Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Eschenfelder kiemglazen


Laat het kiemzaad 8 tot 12 uur weken in ruim water. Neem ongeveer 1 eetlepel van kleine zaden zoals alfalfa of radijs en 2 tot 3 eetlepels per glas van grotere zaden zoals taugé of kikkererwten.

Na het weken, het water afgieten, omspoelen en het glas schuin plaatsen.

Twee keer per dag de kiemen met vers water omspoelen.

Na het spoelen het water ...


Laat het kiemzaad 8 tot 12 uur weken in ruim water. Neem ongeveer 1 eetlepel van kleine zaden zoals alfalfa of radijs en 2 tot 3 eetlepels per glas van grotere zaden zoals taugé of kikkererwten.

Na het weken, het water afgieten, omspoelen en het glas schuin plaatsen.

Twee keer per dag de kiemen met vers water omspoelen.

Na het spoelen het water afgieten. Het rooster in het kiemglas bewijst nu zijn nut.

Plaats het kiemglas schuin ondersteboven. Zo kan teveel aan water weg druppelen en lucht langs de kiemen stromen.

Afhankelijk van het soort zaad kunt je na 2-3 dagen tot een week oogsten.

De Eschenfelder kiemglazen zijn los te krijgen of als set met metalen rek en/of afdruipschaal.

Meer

Eschenfelder kiemglazen Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items