Degres-L enzymatische reiniger, 5 liter - 1
  search
  • Degres-L enzymatische reiniger, 5 liter - 1

  Degres-L enzymatische reiniger, 5 liter

  € 54,50
  Inclusief belasting

  Degres-L is een krachtige enzymatische ontvetter voor onder andere de kaasmakerij. Het product verwijdert alle organische resten, zelfs de meest opgedroogde. Voor een perfecte hygiëne van de vloeren, oppervlakken en het materiaal. Geschikt voor alle materialen.

  Aantal

  Enzymatische reiniger Degres-L, hoe werkt het?

  Enzymen zijn natuurlijke eiwitten die worden geproduceerd door gisting. Het zijn niet-levende proteïnen die actief worden zodra ze met lauwwarm water (35-65 graden Celsius) in aanraking komen. Enzymen reageren met de organische verontreinigingen; ze vernietigen (‘knippen’) elke organische stof en zetten deze om in kleine wateroplosbare resten. Bacteriën nemen de afgebroken resten eenvoudig op. Tijdens het waterzuiveringsproces zorgen de bacteriën ervoor dat de deeltjes weer natuurlijke bestanddelen worden. Omdat de enzymen een natuurproduct is en deze 100% biologisch afbreekbaar is kan je duurzaam reinigen zonder schadelijke restproducten.  

  Je kunt deze enzymatische reinigingsproducten inzetten voor uiteenlopende toepassingen. Zoals voor het reinigen van sterk vervuilde apparatuur of vervuiling in leidingen. Denk aan het reinigen van (professionele) zuivelinrichting, vaatwasmachines, vaatwastunnels, leidingen en vloeren. 

  Gebruiksaanwijzing

  Aanbevolen dosering: 1%

  1. Het product verdunnen in warm water 

  2. Het product aanbrengen op de te reinigen oppervlakken.

  3. 15 minuten laten inwerken (langer contact optimaliseert het resultaat).

  4. Schrobben indien nodig.

  5. Spoelen met schoon water.

  Kan eveneens worden gebruikt voor het inweken van klein materiaal.

  3 Items