Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro! Gratis verzending vanaf 50 euro!
  • Duurzaam&Gezond Duurzaam&Gezond

Calciumsulfaat 1 kilo

€ 4,95 incl. btw

Calciumsulfaat gebruik je om zelf eenvoudig tofu te maken. Eet je vegan? Zorg dan dat je voldoende Calcium binnen krijgt door zelf tofu te maken en deze te stremmen met Calciumsulfaat. Zo krijg je extra Calcium binnen.

Calciumsulfaat is ook een zuurteregelaar voor onder andere bier.

Meer details

Meer informatie

Calciumsulfaat gebruik je om zelf tofu te maken:

Verwarm de sojamelk tot ca. 70 graden Celsius.

Los een paar theelepels calciumsulfaat op in een kopje warm water en giet dat al roerend door de sojamelk.

Giet de gestremde sojamelk in een met kaasdoek beklede vorm, vouw de doek er over heen en leg er iets zwaars op om het water uit de tofu te persen. Twintig minuten is lang genoeg. Klaar!