Calciumsulfaat
    • Calciumsulfaat

    Calciumsulfaat 1 kilo

    € 4,95
    Inclusief belasting

    Calciumsulfaat gebruik je om zelf eenvoudig tofu te maken. Eet je vegan? Zorg dan dat je voldoende Calcium binnen krijgt door zelf tofu te maken en deze te stremmen met Calciumsulfaat. Zo krijg je extra Calcium binnen.

    Calciumsulfaat is ook een zuurteregelaar voor onder andere bier.

    Aantal
    Laatste items in voorraad

    Calciumsulfaat gebruik je om zelf tofu te maken:

    Verwarm de sojamelk tot ca. 70 graden Celsius.

    Los een paar theelepels calciumsulfaat op in een kopje warm water en giet dat al roerend door de sojamelk.

    Giet de gestremde sojamelk in een met kaasdoek beklede vorm, vouw de doek er over heen en leg er iets zwaars op om het water uit de tofu te persen. Twintig minuten is lang genoeg. Klaar!

     

    1 Item