search

    Yoghurt Naturel

    € 9,50
    Inclusief belasting

    Yoghurt naturel, gevriesdroogde yoghurtcultuur. Deze cultuur bevat de melkzuurbacteriën Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus.

    3 x 5 gram

    Deze cultuur is ook geschikt om rauwe melk te verzuren!

    Aantal

    Met de yoghurt naturel startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak.

    Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding.

    Een steriel potje van 50 ml is een handig hulpmiddel om een deel van de yoghurt te bewaren voor de volgende kweek.

    Voor de bereiding van yoghurt naturel heb je een yoghurtmaker nodig.

    37 Items

    Misschien vind je dit ook leuk