Yoghurt starter Naturel, 3 x 5 gram sachets
€ 10,50
Inclusief belasting
Yoghurt naturel, gevriesdroogde yoghurtcultuur. Deze cultuur bevat de melkzuurbacteriën Streptococcus thermophilus en Lactobacillus bulgaricus.
3 x 5 gram
Deze cultuur is ook geschikt om rauwe melk te verzuren!
Met de yoghurt naturel startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak.
Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding.
Een steriel potje van 50 ml is een handig hulpmiddel om een deel van de yoghurt te bewaren voor de volgende kweek.
Voor de bereiding van yoghurt naturel heb je een yoghurtmaker nodig.
20 Items
Misschien vind je dit ook leuk