Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België
  • Duurzaam en biologisch Duurzaam en biologisch

Brewferm korrelgisten Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
  • BREWFERM BLANCHEBovengist speciaal inzetbaar bij witbieren. Vorming van vele kruidige aroma´s.Sedimentatie : laagEinddensiteit : laagGistingstemperatuur : 18 - 24°CGebruiksdosis :5 - 8 g / 10 l

    € 2,65
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • BREWFERM LAGEROndergist voor een neutrale vergisting met vorming van weinig of geen zwavelcomponenten.Sedimentatie : hoogEinddensiteit : middelmatigGistingstemperatuur : 12 - 15°CGebruiksdosis : 3 - 6 g / 10 l

    € 2,10
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • BREWFERM TOP BOVENGISTBovengist die het best tot zijn recht komt bij amberkleurige en donkere bieren. Snelle vergisting met weinig restsuiker. Vorming van fruitige esters. Sedimentatie: middelmatige tot hoog. Einddensiteit: laag. Gistingstemperatuur: 18-25°C.Voldoende voor 10 l bier.

    € 1,10
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Eén van de zovele grote biergisten voor het brouwen van klassieke Belgische ales. Fenolen zorgen voor een zachtfruitigheid en een complexe kruidigheid bij een hogere vergistingtemperatuur. Hoge uitvlokking. Vergistingtemperatuur = 18 - 24°C. Vergistinggraad = 72% - 76%.

    € 8,94
    Tijdelijk niet beschikbaar
    In winkelwagen

    Je moet eerst inloggen
  • Saccharomyces Cerevisiae var. Cerevisiae. Korrelgist speciaal geschikt voor de vergisting van witte tafelwijnen met behoud van hun natuurlijke aroma’s (produceert weinig secundaire aroma’s ).Alcoholtolerantie 14% vol. Temperatuurbereik: 18-30°C Dosis: 2-3 g/10 liter

    € 1,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Vergistingprofiel typisch voor Britse en Canadese ales. Moutige smaakeigenschappen, verfrissende afdronk, zuiver en vrij droog. Hoge uitvlokking. Vergistingstemperatuur = 18°-25°C. Vergistingsgraad = 73%-76%.

    € 8,94
    levertijd 2 - 5 werkdagen

    Je moet eerst inloggen
  • Saccharomyces Cerevisiae var. Cerevisiae. Korrelgist speciaal geschikt voor de vergisting van rode, aromatische wijnen met een hogere productie van esters en vetzuren. Veel gebruikt bij wijnen van Cabernet Sauvignon, Pinot Noir en Merlot. Snelle opstart. Bevat de “killer”-factor om wilde gisten te inhiberen.Alcoholtolerantie 15% vol. Ruim...

    € 2,30
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Saccharomyces Cerevisiae var. bayanus Korrelgist voor het maken van wijnen met een hoger restsuiker gehalte. Door het behoud van de natuurlijk aanwezige fructose kun je een wijn met een hoog  restsuikergehalte maken. Voor fruitige witte en soepele rode wijnen. Ook geschikt voor fruitwijnen.Matige alcoholtolerantie: 12-14%vol. Ideale...

    € 2,05
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Eén van de zovele grote biergisten voor het brouwen van klassieke Belgische ales. Fenolen zorgen voor een zachtfruitigheid en een complexe kruidigheid bij een hogere vergistingtemperatuur. Hoge uitvlokking. Vergistingtemperatuur = 18 - 24°C. Vergistinggraad = 72% - 76%.

    € 3,10
    levertijd 3 - 5 werkdagen

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 9 van de 9 items