Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Tot 50 % Korting Tot 50 % Korting

Calciumsulfaat 1 kilo

€ 4,95 incl. btw

levertijd 2 - 5 werkdagen

Calciumsulfaat gebruik je om zelf eenvoudig tofu te maken. zie omschrijving.  

Wordt ook gebruikt als brouwzout voor het verhogen van de zuurgraad van de maisch (verlaging van de pH), en het verhogen van de permanente hardheid van brouwwater. Indicatieve dosis voor waterbehandeling: 12 g per 25 l.

Meer details

Meer informatie

Calciumsulfaat gebruik je om zelf tofu te maken:

Verwarm de sojamelk tot ca. 70 graden Celsius.

Los een paar theelepels calciumsulfaat op in een kopje warm water en giet dat al roerend door de sojamelk.

Giet de gestremde sojamelk in een met kaasdoek beklede vorm, vouw de doek er over heen en leg er iets zwaars op om het water uit de tofu te persen. Twintig minuten is lang genoeg. Klaar!