Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Tot 50 % Korting Tot 50 % Korting

Boeren-Zuivel

€ 19,95 incl. btw

Dit boek voor de professionele zuivelbereider en de gevorderde hobbyist geeft veel informatie over het maken van yoghurt, boter, karnemelk, kwark etc. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn pasteuriseren, koeling, ontromen, verzuring/stremming en reiniging/ontsmetten.

203 blz.

Meer details

Meer informatie

Auteurs:Tineke van der Haven, Henk Oosterhuis
 
Vierde versie, januari 2010

Uitgave Bond van Boerderijzuivelbereiders