Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • gratis levering vanaf 65 euro gratis levering vanaf 65 euro

DVS-ZUURSEL CHN22, 50 U

€ 10,00 incl. btw

Gevriesdroogde cultuur die direct aan de melk kan worden toegevoegd. CHN22 is een mesofiele aromatische cultuur, type LD, produceert smaak en
CO2.
Gebruik: Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en verse kaas.
Kaasvariëteiten met ogen: Gouda, Edam, Maaslander.
Gefermenteerde melkproducten: zure room, boter.

Meer details

Meer informatie

Dosering: Voor 50 kg harde kaas of 80 kg zachte kaas. Een voorrijpingstijd van 30 minuten tot 1 uur is vereist.
Opslag: DVS-culturen moeten worden bewaard in een vriezer bij -18 ° C. Kan tot 10 dagen bij kamertemperatuur worden vervoerd

Dieetinformatie: Kosher en Halal

Ingrediënten:

  • Lactococcus lactis subsp. Cremoris Leuconostoc
  • Lactococcus lactis subsp. lactis
  • Lactococcus lactis subsp. lactis
  • biovar diacetylactis

Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer, desinfecteer de verpakking voor openen en giet de pellets direct in de gepasteuriseerde melk. Langzaam roeren gedurende 10 -15 minuten en vervolgens fermenteren bij een temperatuur tussen de 35 en 45 graden Celcius tot de yoghurt de gewenste dikte en smaak heeft. Eén verpakking is geschikt voor 250 liter melk