Geen producten
incl. btw
€ 68,95 incl. btw
In plaats van € 80,24
Beschikbaarheidsdatum:
Dit boek is al jaren dé klassieker voor de hobby kaasmaker. Er wordt duidelijk beschreven hoe je kaas, kwark, yoghurt en boter kunt maken. Ook kaas van geiten- en schapenmelk wordt behandeld. Ik heb jarenlang zelf geitenkaas gemaakt aan de hand van recepten uit dit boek en het resultaat was uitstekend.
Kaasdoek 35 x 35 cm Van ongebleekt katoen, voor de kaas-, bier– en zuurkoolbereiding.
Dickmilch Bioferment is een kaasferment wat je gebruikt om zuursel te maken. Zuursel gebruik je niet alleen voor de kaas, het wordt ook gebruikt bij de bereiding van boter, karnemelk en dickmilch.
Vegan (vegetarisch) stremsel vloeibaar. Stremsel gebruik je om de melk te stremmen. Met stremmen wordt bedoeld het samenklonteren van de melkeiwitten. Daarnaast is het stremsel belangrijk voor de rijping van de kaas.
Eenvoudige thermometer met blauwe alcoholschaal voor gemakkelijke aflezing.
Model van kunststof, snijvlak 11 x 26 cm. Geschikt voor de beginnende kaasmaker.
Kaasvorm type Gouda zonder net. Voor deze vorm gebruik je een kaasdoek 35 x 35
Een handige brochure voor hobby-kaasmakers. Met werkwijzen voor harde kazen, verse kazen, plattekaas, boter,... Auteur: Joop Rademaker
Kaaszegels “lijm” je met de coating op de kaas. Kaaszegels zijn handig om de datum en/of bereidingswijze op de kaas te vermelden. Ze zijn er in twee modellen, geit en koe.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en de aanbiedingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
© 2019 levenvanhetland.nl
Realisatie MaartenPol Webontwerp