Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • gratis levering vanaf 65 euro gratis levering vanaf 65 euro

Gezonde culturen Er zijn 8 producten

Zelfgemaakte yoghurt zit vol goede bacteriën en bevat veel goede voedingstoffen zoals eiwitten, calcium en de vitamines B12 en B2. Daarom past zelfgemaakte yoghurt in de schijf van vijf. Yoghurt maak je eenvoudig met de onderstaande startersculturen en yoghurtapparaten.

Toont 1 - 8 van de 8 items
  • Met deyoghurt naturel startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding! Deze cultuur is ook geschikt om rauwe melk te verzuren!

    € 7,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met de probiotische yoghurt startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Bevat onder andere de Bifidobacterie. Deze cultuur is ook geschikt  om yoghurt te maken van rauwe melk , lactosevrije melk of plantaardige melk zoals sojamelk.

    € 9,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met een zakje kefir maak je minstens 60 ltr heerlijke kefirdrank, een smakelijke en frisse melkdrank. Ook geschikt voor kokos- en sojamelk. Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde kefir cultuur.  De kefir groeit optimaal bij kamertemperatuur (20 - 24 graden Celsius) en is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 9,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met de Yoflex YF-811 yoghurtcultuur maak je een zeer mild smakende yoghurt met een hoge viscositeit. De cultuur is een gevriesdroogd mengsel van Streptococcus thermophilus and Lactobaciluus delbrueckii subsp. bulgaricus. Bewaren bij -18 graden Celcius.  Deze cultuur is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 7,10
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Handig potje voor het doorkweken van yoghurt. Bewaar direct na het bereiden van de yoghurt een deel in dit potje en zet het in de koelkast. Zo voorkom je besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën. 

    € 0,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Chr. Hansen-yoghurtcultuur speciaal voor schapenmelk. De cultuur produceert een yoghurt met een zeer mild aroma, extra hoge viscositeit en een zeer lage naverzuring.

    € 12,00
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Yoghurtcultuur YC380 DVS van Chr. Hansen produceert een yoghurt met een sterk aroma, gemiddelde viscositeit en gemiddelde naverzuring.Geschikt voor:Stevige yoghurtroerdrinkyoghurt

    € 11,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Karnemelk cultuur voor de bereiding van zo'n 60 liter karnemelk. Heerlijke, lichtzuur van smaak en eenvoudig te bereiden zonder yoghurtapparaat.  Deze cultuur is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 8,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 8 van de 8 items