Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Kwarkzakken

Kwark kun je gemakkelijk zelf maken. Gebruik je verse melk, verwarm deze dan eerst tot 90 ° C en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur. Voeg 20 ml karnemelk of zuursel aan 1 liter melk en laat deze 3 uur staan. Voeg nu 2 druppels stremsel en laat het mengsel 24 uur staan.

De melk is nu gestremd en kan gesneden worden met een mes of met een wronge...

Kwark kun je gemakkelijk zelf maken. Gebruik je verse melk, verwarm deze dan eerst tot 90 ° C en laat ze afkoelen tot kamertemperatuur. Voeg 20 ml karnemelk of zuursel aan 1 liter melk en laat deze 3 uur staan. Voeg nu 2 druppels stremsel en laat het mengsel 24 uur staan.

De melk is nu gestremd en kan gesneden worden met een mes of met een wrongelsnijder. Stort de wrongel of eigenlijk de kwark in de zak en laat het uitlekken.

Deze kwark is zeker 5 dagen houdbaar in de koelkast.

Maak je regelmatig kwark dan kun je iedere keer een deel van de kwark gebruiken als zuursel voor de volgende keer.

Meer

Kwarkzakken Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items