Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Pekelen

Na het persen wordt de kaas gepekeld. Pekel maak je door 1 kg zout op te lossen in 4,5 liter water. Tijdens het pekelen neemt de kaas het zout op en wordt de pekel minder sterk. Met een pekelweger meet je of er nog voldoende zout in de pekel zit

Pekelen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • De sterkte van pekel wordt uitgedrukt in graden Beaumé. Pekel hoort een waarde te hebben van 18—20 graden Beaumé, dat wil zeggen 180—200 gram zout per kg pekel. Zet de pekelweger in de pekel en lees de sterkte af. Hoe minder zout de oplossing bevat, hoe dieper de pekelweger zal wegzakken. Je kunt nu zout toevoegen tot de pekelweger weer tussen de 18 en 20...

    € 7,50
    Op voorraad
  • Stevige kunststof bak, handig voor het voor het opvangen van de wei of het pekelen van de kaas. Verkrijgbaar in twee maten.

    € 27,50
    Product met opties
Toont 1 - 2 van de 2 items