STI-15 50 U, DVS
€ 8,95
Inclusief belasting
Gevriesdroogde melkzuurbacteriën voor de bereiding van kaas.
- DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
- Thermofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 37° en 55° C.
- 0-zuursel, dus geen CO2 vorming.
- 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
- Geschikt voor kazen zonder gaten zoals mozzarella, halloumi, feta, cheddar en cottage cheese. Ook voor kazen met gekookte wrongel zoals Emmentaler, Gruyère en bergkaas.
- Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
Samenstelling:
- Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
Hoe gebruik je deze cultuur?
- Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
- Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
- Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
- Roer 10 - 15 minuten.
- De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
12 Items