DVS-ZUURSEL STI-15, 50 U
    search
    • DVS-ZUURSEL STI-15, 50 U

    STI-15 50 U, DVS

    € 8,95
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Thermofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 37° en 55° C.
    • 0-zuursel, dus geen CO2 vorming.
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Geschikt voor kazen zonder gaten zoals mozzarella, halloumi, feta, cheddar en cottage cheese. Ook voor kazen met gekookte wrongel zoals Emmentaler, Gruyère en bergkaas.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactococcus lactis subsp. lactis
    • Lactococcus lactis subsp. cremoris

    Hoe gebruik je deze cultuur?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
    11 Items