Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • gratis levering vanaf 65 euro gratis levering vanaf 65 euro

Kaasferment (zuursel) Er zijn 7 producten

Kaasferment is een gevriesdroogd mengsel van diverse soorten melkzuurbacteriën, je gebruikt deze melkzuurbacteriën om zuursel te maken.

Toont 1 - 7 van de 7 items
  • Dickmilch Bioferment is een kaasferment wat je gebruikt om zuursel te maken. Zuursel gebruik je niet alleen voor de kaas, het wordt ook gebruikt bij de bereiding van boter, karnemelk en dickmilch.

    € 3,00
    Product met opties

    Je moet eerst inloggen
  • Mesofiele gevriesdroogde cultuur, geeft veel aroma aan de kaas. Geschikt voor het maken van: o.a. Goudse kaas, Leerdam, Edam, Brie,  Camembert en blauwschimmel kaas.

    € 9,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Boterpapier voor het verpakken van vettige en vochtige producten, zoals boter. Het papier is vet- en vochtwerend, waardoor de producten langer vers blijven.

    € 4,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Vellen Ersatz worden veel gebruikt voor het verpakken van vettige en vochtige producten, zoals boter. Het papier is vet- en vochtwerend, waardoor de producten langer vers blijven. Vetvrij en vochtwerend. De ersatzvellen worden ook gebruikt voor het verpakken van kaas, vis en hamburgers. Sterk en eenvoudig te vouwen.

    € 1,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Gevriesdroogde cultuur die direct aan de melk kan worden toegevoegd. CHN22 is een mesofiele aromatische cultuur, type LD, produceert smaak en CO2. Gebruik: Voor zachte kaas met langzame verzuring zoals Camembert, blauwschimmel en verse kaas. Kaasvariëteiten met ogen: Gouda, Edam, Maaslander. Gefermenteerde melkproducten: zure room, boter.

    € 10,00
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • 0-zuursels (of nul-zuursels) vormen geen gas en zijn daaromm geschikt voor kazen zoals Feta, cottage cheese en cheddar. Dit verklaart deze kazen geen gaten hebben, die worden immers veroorzaakt door kooluurgas.

    € 9,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • 0-zuursels (of nul-zuursels) vormen geen gas en zijn daaromm geschikt voor kazen zoals Feta, cottage cheese en cheddar. Dit verklaart deze kazen geen gaten hebben, die worden immers veroorzaakt door kooluurgas.

    € 9,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 7 van de 7 items