Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro Gratis verzending vanaf 50 euro
  • lekker & duurzaam lekker & duurzaam

Bewaren van je groenten- en fruitoogst Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • Stockli drogers
  • Fermenteren

    Gezond en lekker! Fermenteren is de omzetting van de natuurlijke suikers in melkzuur en het is een feest voor je tong èn darmen. Vooral groenten worden gefermenteerd, denk aan witte kool (inderdaad, zuurkool), bietjes, courgette, worteltjes, radijs, komkommer, bloemkool etc. Veggi bioferment is een prima cultuur om de fermentatie te starten.

  • Zelf sap maken

    Maak zelf gezonde, natuurlijke en lang houdbare sappen met een stoomextractor.

  • Jam en gelei
  • Zuurkool maken

    Toen mijn kinderen klein waren hielden ze niet van zuurkool. Hoe ouder ze werden des te meer ze zuurkool gingen waarderen. En nu vinden ze het gewoon lekker. Dat kan natuurlijk komen door mijn toegenomen kookkunst maar meer waarschijnlijk is dat de waardering voor de lichtzure smaak van zuurkool zich pas later ontwikkelt. 

    Behalve lekker is zuurkool ook erg gezond. Het bevat veel vitamine C en weinig calorieën. Ook is zuurkool licht verteerbaar en activeert de darmflora. Daarnaast is zuurkool rijk aan vezels en bevordert daardoor de stoelgang. Kortom, zuurkool is super gezond! 

    Zuurkool is een melkzure groente. Een gistingsproces heeft de rauwe kool lichter verteerbaar gemaakt. Hierbij zijn alle vitaminen en mineralen behouden gebleven.