Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Fermenteren

Fermenteren is de omzetting van natuurlijke suikers in melkzuur. Vooral groenten worden gefermenteerd en dat is behalve erg lekker óók erg gezond.

Een bekend voorbeeld is natuurlijk zuurkool maar je kunt bijna alle groenten fermenteren. 

Dit kan op een natuurlijke manier maar wil je zeker zijn van een goed eindproduct dan kun je de natuur een ha...

Fermenteren is de omzetting van natuurlijke suikers in melkzuur. Vooral groenten worden gefermenteerd en dat is behalve erg lekker óók erg gezond.

Een bekend voorbeeld is natuurlijk zuurkool maar je kunt bijna alle groenten fermenteren. 

Dit kan op een natuurlijke manier maar wil je zeker zijn van een goed eindproduct dan kun je de natuur een handje helpen door de juiste melkzuurbacteriën toe te voegen.

Meer

Fermenteren Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • Melkzuurferment voor het verzuren van diverse soorten groenten. Met één zakje ferment kun je ca. 10 kilo groenten verzuren.

    € 3,25
    Product met opties
  • Auteur: Roos Van Hoof Taal: Nederlands76 blz. Een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier je kool en andere groenten inmaakt door middel van melkzuurgisting. Ook het maken van kwark, yoghurt, kefir en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod.

    € 12,95
    Op voorraad
  • Een praktische handleiding voor ingezuurde groenten. Met recepten voor zuurkolen en andere ingelegde groenten. Het boek staat boordevol recepten voor het inmaken van kool, pompoen, bonen, augurken, wortels, etc. Een praktische handleiding voor gezonde voeding.

    € 12,95
    Op voorraad
Toont 1 - 3 van de 3 items