Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig betalen Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro! Gratis verzending vanaf 50 euro!
  • Duurzaam&Gezond Duurzaam&Gezond

Hulpstoffen Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
  • Koeien en geiten geven aan het eind van hun lactatieperiode melk met minder calciumzouten. Vooral in het najaar is dit het geval. Melk van deze dieren stremt moeilijker dan melk met voldoende calciumzouten. Ook gepasteuriseerde melk kan te weinig calciumzouten bevatten. Kalkzout is een Calciumchloride oplossing van 30%.

    € 2,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Koeien en geiten geven aan het eind van hun lactatieperiode melk met minder calciumzouten. Vooral in het najaar is dit het geval. Melk van deze dieren stremt moeilijker dan melk met voldoende calciumzouten. Ook gepasteuriseerde melk kan te weinig calciumzouten bevatten. Kalkzout is een Calciumchloride oplossing van 30%.

    € 4,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Salpeter of natriumnitraat is een zout dat de houdbaarheid van de kaas verbetert en afwijkingen (scheuren of grote gaten) in de kaas voorkomt. Deze afwijkingen kunnen optreden door de werking van boterzuurbacteriën, die voorkomen in het kuilgras dat koeien in de winter eten. Door dit zout te gebruiken rem je de groei van deze en andere ongewenste bacteriën.

    € 3,45
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Salpeter of natriumnitraat is een zout dat de houdbaarheid van de kaas verbetert en afwijkingen (scheuren of grote gaten) in de kaas voorkomt. Deze afwijkingen kunnen optreden door de werking van boterzuurbacteriën, die voorkomen in het kuilgras dat koeien in de winter eten. Door dit zout te gebruiken rem je de groei van deze en andere ongewenste bacteriën.

    € 5,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Salpeter of natriumnitraat is een zout dat de houdbaarheid van de kaas verbetert en afwijkingen (scheuren of grote gaten) in de kaas voorkomt. Deze afwijkingen kunnen optreden door de werking van boterzuurbacteriën, die voorkomen in het kuilgras dat koeien in de winter eten. Door dit zout te gebruiken rem je de groei van deze en andere ongewenste bacteriën.

    € 49,50
    levertijd 2 - 5 werkdagen

    Je moet eerst inloggen
  • Voor het meten van de pH (zuurgraad) in sap, bier, wijn, komboecha en andere vloeistoffen. Ook kaasmakers gebruiken deze strips voor het meten van de pH van de wei en/of wrongel. Een verpakking bevat 20 strips.

    € 3,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Voor controle van de pH van sap, wijn, bier, komboecha en andere vloeistoffen. Verpakt per 20 strips met ingebouwde kleurschaal ! Aflezing per 0,2 / 0,3 pH.bereik : 5,2-6,8 pH

    € 3,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Bepaal eenvoudig de hardheid van je brouwwater! Zeer eenvoudig in gebruik: dompel de strip in de vloeistof, wacht 1 minuut en lees af.  

    € 5,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Wateroplosbare kleurstof Anatto (E160b) voor kaas.

    € 8,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Voor controle van de pH van (speciaal)bier. Verpakt per 20 strips met ingebouwde kleurschaal ! Aflezing per 0,2 / 0,3 pH.bereik : pH 3,8-5,5

    € 3,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Originele Franse houtas, te gebruiken voor het bereiden van Valencay en andere houtas kaasjes. Je mengt deze as met zout en smeert daarna de buitenkant van de verse kaasjes in met het mengsel. 

    € 4,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 11 van de 11 items