Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Korting tot 25% Korting tot 25%

Boeken kaas en zuivel Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
  • Dit boek is al jaren dé klassieker voor de hobby kaasmaker. Er wordt duidelijk beschreven hoe je kaas, kwark, yoghurt en boter kunt maken. Ook kaas van geiten- en schapenmelk wordt behandeld. Ik heb jarenlang zelf geitenkaas gemaakt aan de hand van recepten uit dit boek en het resultaat was uitstekend.

    € 14,40
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Een handig en duidelijk praktijkboek voor de zelfkazende boer en voor de gevorderde hobbyist. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: samenstelling en kwaliteit van de melk, zuursel, salpeter, stremsel, wrongelbewerking, pekelen, rijping, gereedschappen, geiten– en schapenkaas. Kortom, een boek wat vooral gericht is op het productieproces.

    € 32,92
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Dit boek voor de professionele zuivelbereider en de gevorderde hobbyist geeft veel informatie over het maken van yoghurt, boter, karnemelk, kwark etc. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn pasteuriseren, koeling, ontromen, verzuring/stremming en reiniging/ontsmetten. 203 blz.

    € 19,93
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • 50 heerlijke kazen die je kunt maken in je eigen keuken. Auteur: Tim SmithIsbn10: 9059206169 | isbn13: 9789059206168

    € 13,49
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Jos van RietKaaspraet, Praktijkboek voor kaasmakers en kaasliefhebbers. ISBN10: 978-90-820821-0-4

    € 12,94
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Een handige brochure voor hobby-kaasmakers. Met werkwijzen voor harde kazen, verse kazen, plattekaas, boter,... Auteur: Joop Rademaker  

    € 0,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 6 van de 6 items