Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • veilig bestellen en betalen veilig bestellen en betalen
  • gratis verzending vanaf €75,- gratis verzending vanaf €75,-
Kaaspersen

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.

Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak  je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.

Harde k...

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.

Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak  je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.

Harde kaas moet ruim vier  uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met drie maal het gewicht van de kaas.

 

Meer

Kaaspersen Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items