LHB-02 50 U, DVS
€ 9,95
Inclusief belasting
Gevriesdroogde melkzuurbacteriën voor de bereiding van kaas.
- DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
- Thermofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 37° en 55° C.
- 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
- Verbetert de smaak van de kaas!
- Wordt vaak in combinatie met andere culturen toegepast.
- Geschikt v voor Italiaanse en Zwitserse kazen.
- Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
Samenstelling:
- Lactobacillus helveticus
Hoe gebruik je deze cultuur?
- Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
- Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
- Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
- Roer 10 - 15 minuten.
- De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
4 Items