WhiteDaily 41 50 U, DVS
€ 9,50
Inclusief belasting
Gevriesdroogde melkzuurbacteriën voor de bereiding van kaas.
- DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
- Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
- Geeft veel aroma aan de kaas, produceert geen CO2.
- 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
- Geschikt voor het maken van: Feta en witte kaas.
- Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)
Samenstelling:
Lactococcus lactis subsp. Cremoris, Leuconostoc, Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Inhoud 50 U, geschikt voor 500 liter melk.
Hoe gebruik je Flora Danica?
- Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
- Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
- Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
- Roer 10 - 15 minuten.
- De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.
19 Items