WhiteDaily 41 50 U, DVS - 1
    search
    • WhiteDaily 41 50 U, DVS - 1

    WhiteDaily 41 50 U, DVS

    € 9,50
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • Geeft veel aroma aan de kaas, produceert geen CO2.
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk.
    • Geschikt voor het maken van: Feta en witte kaas.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)


    Aantal

    Samenstelling:

    Lactococcus lactis subsp. Cremoris, Leuconostoc, Lactococcus lactis subsp. lactis
    Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis

    Inhoud 50 U, geschikt voor 500 liter melk.

    Hoe gebruik je Flora Danica?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.

    19 Items