DVS zuursel CHN11, 50 U - 1
    search
    • DVS zuursel CHN11, 50 U - 1

    CHN11 50 U, DVS

    € 7,99
    Inclusief belasting

    Gevriesdroogde melkzuurbacteriën  voor de bereiding van kaas.

    • DVS cultuur, dat wil zeggen dat je de cultuur direct vanuit de verpakking toevoegt aan de kaasmelk.
    • Mesofiel, dat wil zeggen dat de cultuur optimaal werkt tussen 20° en 37° C.
    • Produceert smaak en CO2
    • Zorgt voor snelle verzuring
    • 1 verpakking is voldoende voor 500 liter melk Kaas). Voor karnemelk 1 verpakking per 250 liter.
    • Geschikt Voor half harde en harde kazen zoals Gouda, Edam, Leerdam en Samsoe en voor karnemelk.
    • Bewaren in de vriezer (-18 ° C.)

    Aantal

    Samenstelling:

    • Lactococcus lactis sub. cremoris
      Leuconostoc sp.
      Lactococcus lactis sub. lactis
      Lactococcus lactis sub. lactis biovar diacetylactis

    Hoe gebruik je CHN11?

    • Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer.
    • Reinig voor het openknippen de verpakking om besmetting met ongewenste melkzuurbacteriën te voorkomen.
    • Knip de verpakking open en voeg de inhoud toe aan de kaasmelk.
    • Roer 10 - 15 minuten.
    • De incubatietijd is afhankelijk van de soort kaas die je gaat maken, maar is zeker 30 minuten.

     

    5 Items