Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België
  • Duurzaam en biologisch Duurzaam en biologisch

yoghurtculturen Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
  • Met de biologische yoghurt naturel startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding! Deze cultuur is ook geschikt om rauwe melk...

    € 7,94
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met de biologische probiotische yoghurt startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Bevat onder andere de Bifidobacterie. Deze cultuur is ook geschikt  om yoghurt te maken van rauwe melk , lactosevrije melk of plantaardige melk zoals sojamelk.

    € 8,94
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met de biologische kefir maak je minstens 60 ltr heerlijke kefirdrank, een smakelijke en frisse melkdrank. Ook geschikt voor kokos- en sojamelk. Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde kefir cultuur.  De kefir groeit optimaal bij kamertemperatuur (20 - 24 graden Celsius) en is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 9,49
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Met de Yoflex yoghurtcultuur van CHR Hansen maak je een heerlijke zachte yoghurt. De cultuur is een gevriesdroogd mengsel van Streptococcus thermophilus and Lactobaciluus delbrueckii subsp. bulgaricus. Bewaren bij -18 graden Celcius. Deze cultuur is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 6,74
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Biologische karnemelk cultuur voor de bereiding van zo'n 60 liter karnemelk. Heerlijke, lichtzuur van smaak en eenvoudig te bereiden zonder yoghurtapparaat.  Deze cultuur is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.

    € 8,24
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 5 van de 5 items