Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen

yoghurtculturen Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
  • Met de biologische yoghurt naturel startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding!

    € 7,95
    Op voorraad
  • Met de biologische probiotische yoghurt startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Bevat onder andere de Bifidobacterie.Deze cultuur is ook geschikt  om yoghurt te maken van lactosevrije melk of plantaardige melk zoals sojamelk.

    € 8,95
    Op voorraad
  • Met de biologische kefir maak je minstens 60 ltr heerlijke kefirdrank, een smakelijke en frisse melkdrank. Ook geschikt voor kokos- en sojamelk.Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur.  De kefir groeit optimaal bij kamertemperatuur (20 - 24 graden Celsius)

    € 8,95
    Op voorraad
  • Met de Yoflex yoghurtcultuur van CHR Hansen maak je een heerlijke zachte yoghurt. De cultuur is een gevriesdroogd mengsel van Streptococcus thermophilus and Lactobaciluus delbrueckii subsp. bulgaricus. Bewaren bij -18 graden Celcius.

    € 6,75
    Op voorraad
  • Biologische karnemelk cultuur voor de bereiding van zo'n 60 liter karnemelk. Heerlijke, lichtzuur van smaak en eenvoudig te bereiden zonder yoghurtapparaat. 

    € 8,25
    Op voorraad
Toont 1 - 5 van de 5 items