Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Kaaspersen

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.

Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak  je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.

Harde k...

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.

Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak  je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.

Harde kaas moet ruim vier  uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met drie maal het gewicht van de kaas.

 

Meer

Kaaspersen Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • Vormvaste bodem door gelamelleerd hout Bodem beschermd met rvs voor efficiënt onderhoud Vermindering van vochtopname door paraffine coating Gemakkelijk te monteren, de afmetingen zijn: 42,5 x 50 cm (b x h)

    € 59,95
    Op voorraad
  • Enkele kaaspers zonder gelamineerde bodem, coating en rvs plaatje Gemakkelijk te monteren, de afmetingen zijn: 42,5 x 50 cm (b x h)

    € 47,50
    Op voorraad
  • Voor kaasvormen tot 19 cm

    € 114,00
    levertijd ca. 2 weken
Toont 1 - 3 van de 3 items