Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • gratis levering vanaf 65 euro gratis levering vanaf 65 euro

Sla en salade gewassen Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
  • Een malse heirloom krulsla (eind 19de eeuw). Het is één van meest vroege en vorstbestendige soorten, vormt geen krop en is heerlijk van smaak.  

    € 1,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Sylvetta wordt ook wel wilde rucola genoemd. De bladeren zijn wat korter en dieper ingesneden dan rucola en hebben een vergelijkbare pittige nootsmaak. Smaakt heerlijk in salades! Sylvetta is afkomstig uit het middellandse zee gebied en heeft zich van daar verspreid naar het noorden. In Italië eten ze het trouwens al eeuwen.

    € 2,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Postelein is een heerlijke saladeplant met fris en knapperig blad. Vol vitamine! Zaai Postelien in rijtjes, dicht op elkaar en oogst de salade na een week of vier. Zorg voor een beschut en warm plekje in de moestuin, dan groeien ze snel.

    € 2,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Een oud ras, sinds begin vorige eeuw op de rassenlijst. Jong oogsten kan maar het ras heet niet voor niets Giant... ook als je de plantlaat uitgroeien is wilde spinazie erg lekker.

    € 2,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Deze kool was in de 19de eeuw een belangrijk voedselgewas. Daarnaast heeft de plant een hoge sierwaarde. De diep ingesneden paarsgroene bladeren met paarsrode nerven zijn een lust voor het oog. In de keuken kun je deze bladkool als rauwkost gebruiken, maar roerbakken in oosterse gerechten is ook een mogelijkheid. Of een Hollandse stamppot met Ragged Jack...

    € 2,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • White russian, met Russische roots, is zeer goed bestand tegen kou. Groen gekruld blad met witte bladnerven en ribben. In de keuken kun je deze bladkool als rauwkost gebruiken, maar roerbakken in oosterse gerechten is ook een mogelijkheid. Of een Hollandse stamppot met White russian.

    € 2,25
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Deze venkel kun je kweken als kruidenplant (zaaien april-juni in de vollegrond) én als knolvenkel. In het laatste geval zaai je vanaf half juni tot half juli bij minimaal 18 – 20 graden C. Zorg voor een goede bemesting en een ruime plek. De planten worden zeker 1 meter hoog.

    € 1,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Het roodkop meiraapje is een oude groente die nauwelijks te koop is in Nederland. In de landen om ons heen liggen ze wel in de winkels. Vooral rauw zijn raapjes erg lekker. Eet ze als rauwkost bij de maaltijd of als gezonde knabbel bij de borrel.

    € 1,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Aardbeispinazie is een oude groente die vroeger in Nederland werd verbouwd. De cultuur verdween omdat het blad van aardbeispinazie aan een stengels vastzit en daarom met de hand moest worden geoogst. Machinaal oogstbare gewassen hebben de plant verdrongen gelukkig is deze lekkernij prima zelf te kweken! 

    € 1,60
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 9 van de 9 items