Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
Schimmel- en bacterieculturen

Een witte schimmellaag, blauwe aders, grote gaten of een slijmerige rode laag komen zelden spontaan op de kaas. We moeten de kazen een beetje helpen door de juiste schimmel- of bacteriecultuur toe te voegen.

Deze culturen worden door de melk of wrongel gedaan of, als de kaas uit de vaatjes komt, op het oppervlak gesmeerd.

De zakjes zijn goed voo...

Een witte schimmellaag, blauwe aders, grote gaten of een slijmerige rode laag komen zelden spontaan op de kaas. We moeten de kazen een beetje helpen door de juiste schimmel- of bacteriecultuur toe te voegen.

Deze culturen worden door de melk of wrongel gedaan of, als de kaas uit de vaatjes komt, op het oppervlak gesmeerd.

De zakjes zijn goed voor in totaal 250-300 liter melk.

Meer

Schimmel- en bacterieculturen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items