Winkelwagen Winkelwagen 0 Product Producten (leeg)

Geen producten

Te bepalen Verzending
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd
Aantal
Totaal
Er zijn 0 artikelen in uw winkelwagen. Er is 1 artikel in uw winkelwagen.
Totaal producten
Totaal verzendkosten  Te bepalen
Totaal
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen
  • Veilig Vooraf of Achteraf Betalen Veilig Vooraf of Achteraf Betalen
  • Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België Gratis verzending vanaf 75 euro, ook naar België
  • Duurzaam en biologisch Duurzaam en biologisch
boter en karnemelk

Boter maak je door melk te karnen. Karnen is het in beweging brengen van de verzuurde volle melk of de room. Door de juiste beweging scheidt het vet zich van de melk.
Heb je de beschikking over verse rauwe melk, van eigen vee of een boer in de buurt, dan is het een feest om zelf boter te maken. Je smeert niet alleen je eigen roomboter op brood ma...

Boter maak je door melk te karnen. Karnen is het in beweging brengen van de verzuurde volle melk of de room. Door de juiste beweging scheidt het vet zich van de melk.
Heb je de beschikking over verse rauwe melk, van eigen vee of een boer in de buurt, dan is het een feest om zelf boter te maken. Je smeert niet alleen je eigen roomboter op brood maar je drinkt er ook nog eens heerlijke verse karnemelk bij. Immers, de verzuurde melk die na het karnen achterblijft is de traditionele karnemelk. Als je alleen maar de aangezuurde melk uit de supermarkt kent dan is dit echt een verrassing!

Je verzuurd de melk met bijvoorbeeld Dickmilch bioferment

Meer

boter en karnemelk Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
  • Boter maak je van verzuurde volle melk of van room. Vul de karn met verzuurde melk en draai  aan het handvat. Afhankelijk van de hoeveelheid scheidt de boter zich van de melk na 10—20 minuten.  Nu inclusief 1 verpakking dickmilchferment om de melk te verzuren.

    € 79,00
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Dickmilch Bioferment is een kaasferment wat je gebruikt om zuursel te maken. Zuursel gebruik je niet alleen voor de kaas, het wordt ook gebruikt bij de bereiding van boter, karnemelk en dickmilch.

    € 2,95
    Product met opties

    Je moet eerst inloggen
  • Glazen pot voor de boterkarn, reserveonderdeel voor de boterkarn van 1,6 liter

    € 12,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Boterpapier voor het verpakken van vettige en vochtige producten, zoals boter. Het papier is vet- en vochtwerend, waardoor de producten langer vers blijven.

    € 3,95
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
  • Boter maak je van verzuurde volle melk of van room. Vul de karn met verzuurde melk en draai  aan het handvat. Afhankelijk van de hoeveelheid scheidt de boter zich van de melk na 10—20 minuten.  Nu inclusief zuursel 

    € 137,50
    Op voorraad

    Je moet eerst inloggen
Toont 1 - 5 van de 5 items