Yoghurt starter probiotisch, 3 x 5 gram sachets
Probiotische yoghurt, gevriesdroogde yoghurtcultuur. Deze cultuur bestaat uit de bacteriën Streptococeus thermophilus, Lactobacillus acidophlus en Bifidobacterium infantis
3 x 5 gram
Deze cultuur is ook geschikt om yoghurt te maken van rauwe melk , lactosevrije melk of plantaardige melk zoals sojamelk.
Met de probiotische yoghurt startcultuur maak je minstens 30 ltr heerlijke yoghurt, mild en romig van smaak. Bevat onder andere de Bifidobacterie.
Eén verpakking bevat 3 zakjes met gevriesdroogde yoghurtcultuur. Eén zo'n zakje is voldoende voor 1 liter yoghurt. Bewaar 2 a 3 lepels yoghurt om te gebruiken als starter voor de volgende bereiding.
Een steriel potje van 50 ml is een handig hulpmiddel om een deel van de yoghurt te bewaren voor de volgende kweek.
Vegan
Misschien vind je dit ook leuk