Yoflex Yoghurt starter Mild 1.0
Met de Yoflex Mild 1.0 yoghurtcultuur maak je een mild smakende yoghurt met een hoge viscositeit. Daarom zeer geschikt voor drinkyoghurt, zeker ook omdat de naverzuring gering is. Drink deze yoghurt puur of met een fruitsmaak
De cultuur is een gevriesdroogd mengsel van Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus . Bewaren bij -18 graden Celcius.
Deze cultuur is ook geschikt voor het verzuren van rauwe melk.
Kosher: Kosher Dairy Excl.
Halal: certified
Haal de cultuur vlak voor gebruik uit de vriezer, desinfecteer de verpakking voor openen en giet de pellets direct in de gepasteuriseerde melk. Langzaam roeren gedurende 10 -15 minuten en vervolgens fermenteren bij een temperatuur tussen de 35 en 45 graden Celcius tot de yoghurt de gewenste dikte en smaak heeft.
Eén verpakking is geschikt voor 250 liter melk.
Misschien vind je dit ook leuk